Het MORA®-Systeem biedt vele bemerkingswaardige mogelijkheden!

Biofysica is wetenschappelijk onderbouwd en bewezen. MORA®-Diagnose en -Therapie zijn ist op het meest actueel met de medicinale techniek. Ze gebruikt de nieuwste snufjes in de medicinale techniek.
Het
MORA®-apparaat heeft zeer vele diagnostische en therapeutische opties.
     
De MORA®-Diagnose Voorafgaand aan een resultaatrijke therapie is een uitgebreide diagnose. De eerste MORA®-behandeling begint altijd met een uitgebreide anamnese.
De MORA®-Therapie Al meer dan 30 jaar wordt de MORA®-Bioresonantietherapie wereldwijd succesvol gebruikt. Met deze therapievorm laten zich de ongezonde trillingen zich niet alleen diagnostiseren maar ook behandelen.

De elektromagnetische trillingen worden
• in het lichaam van de patient opgevangen
• het MORA®-apparaat aangesloten
• daar middels electronische versterkingen geïnverteerd en
• in en naar het lichaam wordt gezonden

Het doel:
De zelfhelingskracht van het lichaam wordt weer opgevoerd, storingen en blokkades weg te halen. De patient zal weer in evenwicht gebracht worden.

Behandeling Zoals de ervaringen ons aangeven, ervaren de patienten de behandeling als zeer aangenaam.
De duur an de therapie ligt tussen de 5 en 30 minuten. Vele patienten voelen direct na de eerste behandeling een verbetering.

Bijwerkingen De patienten beleven een therapie zonder bijwerkingen. Het gebruik is op geen wijze belastend. De MORA®-Therapie kan bij elke aandoening ingezet worden en laat zich met vele therapieën combineren. Bij vele ziekten worden verbazingwekkende successen behaald.