Bioresonantie – Trillingen die uw leven veranderen ! De bioresonantietherapie is gebaseerd op cognities van de kwantumfysica. De belangrijkste vaststelling van dit onderzoekbewijs, is dat elke materie uit twee bestanddelen bestaat
• het deel zelf
• en de straling

Ieder materieeldeeltje heeft een een eigen electromagnetisch veld. Dat laat elke cel of elk orgaan in het menselijk lichaam zich overdragen. Erich Rasche en Franz Morell gebruikten deze kennis en ontwikkelden hieruit een diagnose- en therapieanzin van de bioresonantie. Afgeleid van de radio- en televisietechniek droegen zij het principe van de golven en trillingen op de geneeskunde over.
   
   

Kwantumfysica:
De basis voor de  
MORA®-Therapie!
In het midden van de jaren 70 onderzocht Franz Morell gezamenlijk met zijn schoonzoon, de electro-ingenieur Erich Rasche naar een alternatieve therapiemethode. Zij droegen het principe van de bijwerkingsvrije golven en frequenties uit de kwantumfysica in de geneeskunde over.

Het resultaat van het intensieve onderzoekswerk was een techniek, die in staat is, lichaamseigen trillingen op te nemen, te analyseren, te corrigeren en dan – gecorrigeerd – aan het lichaam terug te geven. Dit wat het geboorteuur van de klassieke bioresonantietherapie, de MORA®-Therapie.

Med-Tronik is intussen uitgegroeid tot een internationale onderneming. Alle producten worden verder ontwikkeld, getest en geanalyseerd. In de afgelopen jaren werden zowel de apparatuur, als ook de software en de mogelijkheden uitgebreid en verfijnd. Nieuwe, uitgebreide apparatuur complementeren het totaalaanbod. Het MORA®-systeem geeft de therapeuten de mogelijkheid een gerichte diagnose procedure en individueel per patient af te stemmen therapie te maken.  Volhoudend, voorzichtig en zeker.